Website advies 

Wilt u een website laten maken die functioneel is, er eigentijds uitziet, geschikt voor pc/laptop, mobiel en tablet, gemakkelijk te onderhouden en niet al te duur? Of: heeft u al een website maar bent u niet helemaal tevreden?

Ik help graag bij de totstandkoming ervan. Voor de techniek werk ik samen met ervaren webbouwers, die niet ‘de hoofdprijs vragen’, maar wel degelijk werk afleveren, met speciale aandacht ook voor veiligheid. Een goede prijs-kwaliteit, zoals dat heet.

Na een gratis kennismakingsgesprek en het toesturen van de offerte, stel ik na uw akkoord samen met u het definitieve wensenlijstje op dat vervolgens door de webbouwer wordt uitgevoerd, gebruik makend van het programma WordPress. Uiteraard krijgt u keuzes uit design en indeling. Ik verzamel intussen samen met u het beeldmateriaal, en schrijf, in overleg met u, de webteksten. En wel op zo’n manier dat bezoekers deze aansprekend vinden, en ook Google er goed mee uit de voeten kan. Want u wilt uiteraard dat de website uitstekend wordt gevonden. Ook externe links, en links naar uw eigen social media uitingen zoals LinkedIn en wellicht ook facebook en/of Twitter, Instagram etc. helpen daarbij.

Tussentijds wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen. Als de website klaar is wordt de zoekmachine-optimalisatie (SEO) afgerond en de site opgeleverd. U krijgt instructie over de editor, waarmee u eenvoudig zelf inhoud kunt aanpassen en toevoegen. Desgewenst kunt u dan een supportpakket inkopen waarmee u X uren verzekerd bent van hulp-na-afloop.

Voor voorbeelden van websites die ik dit jaar op bovenstaande wijze heb helpen opleveren, zie het ‘portfolio’ in het menu.

De kosten zijn afhankelijk van de omvang van de website en de gewenste functionaliteiten. Een kant en klare website met slechts enkele pagina’s zoals hierboven beschreven is er al vanaf 795,00 euro (excl. btw).

Webredacteur
Zoekt u iemand die de inhoud van uw website op regelmatige basis bijhoudt, ideeën aanlevert en uitvoert, zodat uw website er altijd up to date uitziet? Ook die service kan ik verlenen. Als u uw wensen in het formulier hieronder kenbaar maakt neem ik zo snel mogelijk contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

GEEF ALS EERSTE EEN REACTIE 

Geef een reactie 

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.