Zuid-Kennemerland

Boek door Marilou den Outer: ‘De winkel die er niet mocht komen’

Mijn bedrijfsgeschiedenis getiteld “De winkel die er niet mocht komen; het verhaal van de Bennebroekse oud-ondernemer Karel Zwetsloot” is in juni 2017 verschenen. Ik heb het in opdracht geschreven. Voor mij als journalist en historicus uiteraard een hele fijne buitenkans!
In deel 1 is het levensverhaal van Karel Zwetsloot (1940) te lezen. Als kleine jongen moest hij al meehelpen in de supermarkt van zijn vader Cor, aan de Schoollaan. Bestellingen opnemen bij de zuster in het St.Luciaklooster, voor schooltijd. Als tiener deed hij al de hele boekhouding. Deel 2 gaat in op de plannen voor de uitbreiding en modernisering die hij sinds de jaren tachtig heeft laten ontwikkelen. Ondanks tal van beloften van het gemeentebestuur heeft hij er geen enkele kunnen laten uitvoeren. Dat verhaal wilde hij graag in een boek nalaten aan zijn vijf kleinkinderen.
Het is door Karel Zwetsloot in eigen beheer uitgegeven. De vormgeving en drukwerk-begeleiding is verzorgd door Daniëla Postma van bureau Levenstekst, uit Zeist.

Lees De winkel die er niet mocht komen als e-book in pdf

De winkel die er niet mocht komen.
achterflap