Overige nieuws

Nieuwe website opgeleverd

Na het beëindigen van mijn webportal over China deze zomer (Geledraak.nl – nee geen link meer, hij is écht weg!), ben ik eens flink gaan trekken aan mijn nieuwe website: mariloudenouter.nl, alias mdoproducties.nl.
Hierop staan nu al mijn werk-activiteiten bijeen.

Het centrale thema in mijn huidige werk is opnieuw schrijven, maar de uitingen zijn fijn divers: lokale journalistiek voor een papieren huis-aan-huis-krant (enkele artikelen zijn terug te vinden via het menu-item Zuid-Kennnemerland) en daarnaast werk ik momenteel aan een bedrijfsgeschiedenis. Net even anders omdat dat een langer lopend project is en ook archiefwerk vergt. En dat is ook weer erg leuk om te doen.

Daarnaast heb ik deze maand nog een website-project afgerond: een bestaande site in een geheel vernieuwd jasje gestoken een soort website revisie. Een leuk teamwerk: samen met de opdrachtgever een wensenlijstje voor layout, uiterlijk en indeling samen stellen, waarmee de webbouwer aan de slag kon gaan. Intussen schreef ik de vernieuwde webteksten. Het resultaat is mooi geworden, zo vinden alle betrokkenen, een eenvoudige, doelmatige en verder zelf te onderhouden website met een up to date uiterlijk. En nu ook goed leesbaar op tablet en telefoon.  (rennyfreriks.nl)